Webmaster Tools

Decàleg per augmentar el ranking a Alexa

Que és Alexa.com? doncs Alexa és una subsidiària d’Amazons.com que proveeïx d’informació referent als nivells de trànsit a les webs o blocs.

Per a tots aquells que volem treure el millor rendiment de la nostra pàgina web o bloc, ens preocupa molt les estadístiques del trànsit que aquesta genera i Alexa ens dona una autoritat dins de la xarxa que no podem menystenir. En aquesta autoritat es basen molts rànquings i empreses de publicitat, per això cal explicar com es pot augmentar una mica el nostre trànsit d’Alexa.

Les estadístiques d’Alexa, es basen en la informació que li remet la seva barra de cerca pels navegadors com l’Internet Explorer o plugin de FireFox. La funció del plugin d’Alexa per visualitzar el rànquing Alexa i el Pagerank Google de la web que estàs visitant, i a la vegada enviant la informació de la qual s’alimentarà Alexa.

El rànquing Alexa es medeix d’acord a la quantitat d’usuaris que visiten un lloc amb ALEXA Toolbar instal·lat.

Si fas servir Firefox fes servir aquest vincle, si per contra, encara segueixes amb l’Explorer, doncs clica aquí.

El sorprenent de tot plegat és com una simple barra o plugin pugui modificar el comportament del nostre bloc pel que fa al sistema de rànquing Alexa, però realment és així.

Buscant pels blocs que parlaven del tema vaig trobar una sèrie de consells que els he reduït amb 10 perquè siguin més senzills d’implementar.

1. Instal·la la Barra d’Eines d’Alexa, és el pas més bàsic per començar escalar posicions.

2. Posa al teu bloc com pàgina d’inici del navegador que facis servir.

3. Posa un widget d’Alexa, tenir-lo vinculat a la nostra pàgina és ideal, a més la gent fa clic en el widget i ajuda molt perquè Alexa ens consideri important.

4. Promou-te intentant col·locar el plugin d’Alexa, en tots els ordinadors que tinguis a la teva disposició, així com que en cada navegador d’aques la pàgina d’inici sigui el teu bloc.

5. Fes saber als teus amics que analitzin el rank Alexa del teu bloc.

6. Escriu un article sobre Alexa, és important que comparteixis aquesta informació amb els teus amics webmasters, o blocaires.

7. Col·loca la teva URL en els Forums de Webmasters, gairebé tots els llocs que estan millor posicionats fant servir la barra o plugin d’Alexa. Tingues present que amb un bon post, et referiran visites que faran que augmenti el trànsit cap al teu lloc web o bloc fent servir Alexa.

8. Crea una pàgina anomenada Webmaster Tools al teu bloc o web, això pot atreure a tots aquells interessats a augmentar el seu rànquing al temps que els ajudaràs.

9. Fes servir Alexa acte-surfs si el teu bloc o web té menys de 6 mesos de vida.

10. L’últim consell i més important, no deixin de publicar continguts de qualitat, doncs això és el que realment farà que més visitants vagin a la teva pàgina mantenint el teu propi estil.

Espero que aquest decàleg us ajudi a tots a seguir endavant.

Deixa un comentari